Chlorella
A korai kutatások azt mutatják, hogy a chlorella fogyasztása csökkenti a vérszegénység kockázatát, a..
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A Wakame-t nagyon gyakran levesek készítésére használják, de a kozmetikumokban is gyakran használják, mivel az algák jótékony hatással vannak a bőrre. Ismerje meg a Wakame-t és olvassa el a teljes leírást...
Leírás
Rövid leírás:
A Wakame hínár számos jótékony hatással van egészségünkre, mivel magas esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Gondoskodnak a csecsemők egészségéről, megvédik a szívünket, megakadályozzák a rák kialakulását és hozzájárulnak a test energiájának növekedéséhez. Ezen felül segítik a koleszterinszint csökkentését, a fogyást, javítják a bőr egészségét, fenntartják a hormonális egyensúlyt és még a csontokat is erősítik.
A Wakame tengeri moszat, amely nagyon régóta része a japán konyhának. Valójában a barna algák gyakran képezik az étrend részét, mivel kiváló, enyhén sós az ízűk, egy kis édes ízzel kombinálva. Nagyon gyakran készítenek belőlük leveseket és salátákat. A tengeri moszatok számos egészségügyi előnye miatt a Wakame is nagyon népszerűvé vált a közelmúltban.
A Wakame hínár nagyon kevés kalóriát tartalmaz, ám gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Alapvető ásványi anyagokat, például kalciumot, vasat, jódot és magnéziumot tartalmaz, amelyek számos egészségügyi előnnyel járnak. Továbbá A-, C-, E-, K- és B-vitaminokat is tartalmaz. Lignánt és fukoxantint is tartalmaz.
Felhasználási területek:
Felhasználási javaslat:
A Wakame-t nagyon gyakran levesek készítésére használják, de a kozmetikumokban is gyakran használják, mivel nagyon jótékony hatással van a bőrre. Bárki, aki nem akarja használni a Wakame-t az ételeiben, igénybe veheti étrend-kiegészítőket.
Mellékhatások:
A Wakame túladagolása káros lehet az egészségre. Az algák nagy mennyiségű nátriumot tartalmaznak, amelyek hatással lehetnek a káliumra és így csökkentik a vérnyomást.
Ellenjavallatok:
Az alacsony vérnyomású személyeknek kerülniük kell a fogyasztást.
Tudtad?
A korai kutatások azt mutatják, hogy a chlorella fogyasztása csökkenti a vérszegénység kockázatát, a..
A Kelp pozitív hatással van a cukorbetegségben szenvedő betegekre, mivel befolyásolja a vércukorszin..
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.