üres!

A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A tökmag fehérje egy tápértékéről ismert tökmagból kivont fehérjepor. Kiváló növényi fehérjeforrásnak számítanak, 55% fehérjetartalommal, így tökéletes kiegészítői az étrendednek, hogy növelni tudja a fehérjebevitelt.
Tulajdonságaiknak köszönhetően a tökmag fehérje könnyen beilleszthető a sportolók, serdülők, idősek étrendjébe, és vegánok számára is alkalmas, mivel nem tartalmaz állati fehérjét. A glutént kerülők számára is ideális választás, mivel természetesen gluténmentes.
A tökmag fehérje rendkívül sokoldalúan felhasználható, és az étrend szinte minden részét gazdagíthatják. Engedje szabadjára a fantáziáját, és egyszerűen keverje bele a napi turmixába, frissítő gyümölcslébe, tápláló salátájába, vagy használja fel pékáruk, édességek és mártások készítéséhez. Ezeknek a tápláló fehérjéknek a hozzáadása bonyolult eljárások nélkül növeli ételei tápértékét.
Tipp a felhasználáshoz:
Egyszerűen keverjen össze 2 evőkanál tökmag fehérjét, 1/2 banánt, 2 kimagozott datolyát, 1 teáskanál növényi kiegészítő port (pl. spirulina, chlorella stb.) és vizet, és élvezze egy finom turmixban.
Ajánlott használat: 2 evőkanál (15-20 g) adagonként. Keverje turmixokba, gabonapelyhekbe, pékárukba és desszertekbe.
Átlagos tápérték | 100 g |
---|---|
Energia | 1567 kJ / 374 kcal |
Zsír | 12 g |
- ebből telített zsírsavak | 2,5 g |
Szénhidrát | 5,2 g |
- ebből cukrok | 2,2 g |
Rost | 11 g |
Fehérje | 55 g |
Só | 2,04 g |
Összetevők: 98% tökfehérje (Cucurbita pepo)*, só. *Tanúsított ökológiai gazdálkodásból származik. EU mezőgazdaság. BG-BIO-22.
Eredet: Ausztria
Nettó tömeg: 200 g
Figyelmeztetés: Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.