üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
Az Intenson márkájú, vanília ízű fehérjepuding ennek a népszerű desszertnek a finom fehérjés változata, és önálló étkezésként is használható. Tápiókakeményítő alapon készül, ezért gluténmentes.
Aki figyel a kalóriabevitelére, bűntudat nélkül fogja élvezni, hiszen zacskónként (30 g) mindössze 111 kcal van benne.
Ez a finom puding a gyors és egyszerű használatával is lenyűgöz – a tasak tartalmát szórja egy csészébe, és oldja fel kevés vízben, majd öntse fel további 185 ml forrásban lévő vízzel vagy tejjel, és keverje össze erőteljesen.
Ezt követően már csak élvezheti kivételes ízét és kellemes, krémes állagát, ami a legnagyobb kétkedőket sem hagyja közömbösen.
Az Intenson márkájú fehérjepuding előnyei:
Elkészítés: Szórja a tasak tartalmát egy csészébe, és oldja fel kevés vízben, majd öntsön 185 ml forrásban lévő vizet a csészébe, és kanállal keverje össze erőteljesen, hogy sima állagot kapjon.
Tápérték | 100 g-ban | 30 g-ban (1 adag) |
NRV* |
---|---|---|---|
Energiaérték | 1544 kJ (371 kcal) | 472 kJ (111 kcal) | 6 % |
Zsír | 1,3 g | 0,5 g | 0 % |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8 g | 0,2 g | 1 % |
Szénhidrát | 74 g | 22 g | 9 % |
- amelyből cukrok | 41 g | 12 g | 14 % |
Rost | 0 g | 0 g | - |
Fehérje | 15 g | 4,6 g | 9 % |
Só | 0,2 g | 0,06 g | 1 % |
*Ajánlott bevitel (NRV) egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Összetevők: finomítatlan nádcukor, burgonyakeményítő, tejsavófehérje koncentrátum, tápióka keményítő (15 %), sovány tejpor, természetes aroma, riboflavin (színezék).
Nettó mennyiség: 30 g
Figyelmeztetés: Eredeti csomagolásban, szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.