üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A szentjánoskenyér (Ceratonia siliqua) egy mediterrán növény, amely hosszú barna hüvelyéről ismert, amelyet a kakaó alternatívájaként használnak, mivel több tápanyagot tartalmaz, és önmagában is édes. Éppen ezért a desszertek és édes ételek kedvelt alapanyaga – ugyanúgy használják, mint a kakaót.
A Smart Organic márkájú Bett'r termékcsaládjának BIO keveréke a gluténmentes szentjánoskenyér puding egyszerű elkészítéséhez mindenkit lenyűgöz, aki tápláló és finom étkezésre vágyik. Még a növényi alapú táplálkozás hívei sem maradnak közömbösek, hiszen a keverék vegán és bio összetevőket tartalmaz.
Így nem talál benne ismeretlen adalékanyagokat – csak szentjánoskenyérport, kukoricakeményítőt és sót! Mindezek mellett a keverék újrahasznosítható csomagolásba van csomagolva – így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.
Gyors és egyszerű elkészítésének köszönhetően ez a szentjánoskenyérpuding tökéletes megoldás egy finom reggelire vagy vacsorára – ugyanúgy kell megfőzni, mint a többi pudingot, és mivel cukrozatlan, ízlés szerint édesítheti az Önnek legmegfelelőbb édesítőszerrel.
Önálló étkezésként is elkészíthető a puding, amit tetszés szerint gazdagíthat gyümölccsel, csokicseppekkel, földimogyoróvajjal, diófélékkel és hasonlókkal, valamint desszertek, sütemények készítéséhez is remekül bevált!
Hozzávalók 1 adag pudinghoz:
Elkészítés:
1. Öntsön 20 ml folyadékot az edénybe, és adja hozzá a BIO pudingkeveréket. Jól keverje össze, amíg a puding fel nem oldódik.
2. A maradék folyadékot öntse egy edénybe, és adjon hozzá kívánt mennyiségű édesítőszert. Helyezze az edényt a főzőlapra, és addig keverje, amíg a folyadék fel nem forr, és az édesítő feloldódik.
3. Csökkentse a hőmérsékletet. Lassan adja hozzá a felolvasztott pudingkeveréket a felforrósított folyadékhoz, és erőteljesen keverje, amíg besűrűsödik.
4. Az elkészített pudingot vegye le a főzőlapról, és fogyasztás előtt hagyja kicsit kihűlni. Fogyaszthatja úgy, ahogy van, vagy sütemények és desszertek készítéséhez használhatja.
Tápérték | 100 g-ban |
---|---|
Energiaérték | 1370 kJ (324 kcal) |
Zsír | 0,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 70 g |
- amelyből cukrok | 8,3 g |
Rost | 17 g |
Fehérje | 1,7 g |
Só | 0,6 g |
Összetevők: kukoricakeményítő*, szentjánoskenyér por* (30%), só. *ökológiai termelésből. BG-BIO-22. Mezőgazdaság EU-n kívül.
Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.
Nettó mennyiség: 200 g
A keverék 20 adaghoz elegendő (1 adag = 10 g).
Figyelmeztetés: Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.