üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A kelp (Ascophyllum nodosum) vagy a norvég kelp a Fucaceae családból származó barna moszat. Az Atlanti-óceán északi partja mentén találhatók meg, ahol az alacsonyabb tengeri hőmérséklet kedvező feltételeket teremt növekedésükhöz.
A kelp alga ásványi anyagokban gazdag (például jódban), amelyeket a tengervízből nyer. A természetben előforduló jód magas tartalma miatt a kelpet gyakran használják a pajzsmirigy támogatására, mivel a jód szerepet játszik:
Ezenkívül a jód hozzájárul az idegrendszer működéséhez, az energia felszabadításához az anyagcsere során és az egészséges bőr fenntartásához.
A kelp jótékony hatással van az emésztésre, mivel segít fenntartani a belek funkcióit, a bélműködést és az optimális emésztési kényelmet. Tulajdonságai miatt a fogyókúrák diétás programjaiban is használják.
A termék étrend-kiegészítő.
Ajánlott napi adag: Legfeljebb 2 késhegynyi adag (200 mg) naponta joghurtban, müzliben, turmixban vagy vízben.
Átlagos tápanyagérték | 100 g-ra |
---|---|
Energia | 1206 kJ / 303 kcal |
Zsír | 3,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrát | 62,8 g |
- amelyből cukrok | 1,2 g |
Fehérje | 4,9 g |
Só | < 0,1 g |
Jód | > 650 ppm (150%*) |
*NRV = ajánlott napi bevitel.
Összetevők: kelp por *tanúsított ökológiai termelésből. SI-EKO-002. EU-n kívüli gazdaság.
Nettó mennyiség: 200 g
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.