Smart Organic

BIO Pálmacukor

Tartalom: 250 g
HETI AKCIÓ
1.790 Ft
Termékszám: SM145
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1.780 Ft
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

HETI AKCIÓ - Használja ki a 16% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
  • A termék raktáron van
  • Minőségét megőrzi: 2026.06.30.
  • Feladás ma!
Jóváírás
A vásárlással ennyit nyer: 42 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Ajándék 20.000 Ft felett
Fizetési mód
paymentsFizetési mód
Szállítási díjak
MPL, GLS futárszolgálat

Termékinformáció

Általános Használat Összetevők Figyelmeztetés
  • Általános

    A BIO Pálmacukor vásárlásával Ön is hozzájárul a környezet védelméhez. 

     

    Az Arenga-pálma (Arenga pinnata) egy pálmafaj, amely Délkelet-Ázsia trópusi területein, főként olyan országokban nő, mint Indonézia, Malajzia és a Fülöp-szigetek. A növény nedvéről ismert, amelyet gyakran használnak cukor, valamint egyes alkoholos italok (például a hagyományos toddy) előállítására.

    Mivel az Arenga cukor előállítása megakadályozza az indonéziai trópusi esőerdők pusztulását, ugyanakkor tisztességes jövedelmet biztosít a gazdáknak, ez a termék pozitív hatással van a környezetre.

    Amellett, hogy az arenga pálma fontos élelmiszerforrás, szerepet játszik a helyi ökoszisztémákban és mezőgazdasági gyakorlatokban is, mivel a pálma részeiből köteleket, szőnyegeket, tetőfedő és egyéb anyagokat készítenek.


    BIO Pálmacukor - a fehér finomított cukor kiváló helyettesítője.

     

    A Smart organic's Red Ape márkájú BIO Pálmacukor egy barna cukor, amely 100%-ban természetes, az indonéziai őshonos erdőkből származó Arenga pálmalevélből készül.

    Ha a fehér finomított cukor alternatíváját keresi, akkor ez a BIO Palmin cukor az Öné! Különféle édességekhez és sós ételekhez is használható a sós íz kiegyensúlyozására.

    Különböző italok, például tea és kávé édesítésére is használhatja. Az indiai konyhában a pálmacukrot még a fűszeres ételek édesítésére is használják.

     

    A Smart organic márkájú BIO Pálmacukor előnyei a következők:

    • enyhén gyümölcsös íze van, karamellás jegyekkel,
    • zsírmentes,
    • gluténmentes és
    • GMO nélkül állítják elő.
  • Használat

    Ajánlott használat: Használható különböző édességek kísérőjeként, sós ételekben a sós íz kiegyensúlyozására, vagy különböző italok, például tea és kávé édesítésére.

  • Összetevők
    Átlagos tápérték 100 g
    Energia 1619 kJ / 387 kcal
    Zsír 0 g
    - ebből telített zsírsavak < 0,2 g
    Szénhidrát 93,4 g
    - ebből cukrok 93,1 g
    Rost 1,1 g
    Fehérje 1,66 g
    0,35 g

     

    Összetevők: 100% organikus arenga pálmacukor. *Ökológiai gazdálkodásból származik. NL-BIO-01. EU-n kívüli mezőgazdaság.

    Eredet: Indonézia.

    Nettó tömeg: 250 g

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.

BIO Pálmacukor
BIO Pálmacukor
1.790 Ft
-+
Copyright © 2012 - 2025 | Be Healthy d.o.o.