üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A xilit egy természetes cukoralkohol, amely kis mennyiségben megtalálható egyes gyümölcsökben és zöldségekben, és általában kukoricából, cukornádból vagy nyírfakéregből nyerik ki.
Édes íz jellemzi, de a normál cukorhoz képest nem befolyásolja annyira a vércukor ingadozását, ezért egyaránt népszerű a cukorbetegek és a kalóriabevitelükre odafigyelő vagy fogyni vágyók körében.
Ezenkívül fogbarát, mert tulajdonságainál fogva nem serkenti a baktériumok szaporodását és ezáltal kedvező feltételeket teremt a fogszuvasodás kialakulásához.
Ha sütéshez szeretni felhasználni, akkor tudnia kell, hogy gátolja az élesztő növekedését, ami azt jelenti, hogy az kelt tésztából jobb kihagyni.
A FutuNatura márkájú Xilit nyírfából készül és 100%-ban xilit-et tartalmaz, ezért kiváló választás azok számára, akik szeretnék a hagyományos cukrot egy jobb alternatívával helyettesíteni.
Használhatja mindenhol, ahol másként fehér cukrot használna – 1:1 arányban:
A FutuNatura márkájú Xilit termék előnyei:
A készlet tartalma: 3x Xilit – nyírfacukor, 1000 g (összesen 3000 g).
A régi ár megegyezik egy csomagolás háromszoros árával - azaz ha három csomagolást külön-külön vásárolna meg.
Összetevők: 100 % xilit édesítőszer.
Nettó tömeg: 3 x 1000 g = 3000 g
Figyelmeztetés: A túlzott fogyasztás hashajtó hatású lehet. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. A termék fogyasztása a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód részeként javasolt. Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, jól záródó csomagolásban tárolandó.
"A FutuNatura márkájú xilitet leggyakrabban a különböző desszertek sütéséhez és az italok édesítéséhez használom."
„A xilit kiváló cukorhelyettesítő, mivel kisebb mértékben emeli meg a vércukorszintet.”
"A xilit fogbarát, mivel tulajdonságai nem segítik elő a baktériumok szaporodását."
„Amióta ismerem a xilitet, egyáltalán nem használok már közönséges cukrot.”
"Mi főzéshez és sütéshez nyírfacukrot használunk, mivel kevésbé kalóriadúsabbá teszi ételeinket."
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.