üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A Xylitol by Intenson a világhírű Danisco márkától származó xilit egy típusa. A legmagasabb minőséget garantálja, mivel a legkiválóbb összetevőkből készül, amelyeket kifejezetten a legigényesebb felhasználók számára válogattak össze.
A xilit édesítőszer az utóbbi időben egyre elterjedtebbé vált a háztartásokban, mivel kiválóan helyettesíti a közönséges fehér cukrot. Kalóriatartalma alacsonyabb, és ugyanolyan sokoldalúan felhasználható, mint a cukor, így könnyedén felveszi vele a versenyt.
A xilitet például ott is használhatjuk, ahol normál esetben közönséges cukrot használnánk:
A Danisco xilitet nyírfakéregből nyerik ki, de a fák kivágása nélkül. Természetes xilózforrás, amelyet aztán kristályosítanak. Gyakran használják azok, akik néhány kilót szeretnének leadni, mivel alacsony glikémiás indexe miatt kisebb vércukorszint-emelkedést okoz, mint a közönséges fehér cukor.
Az Intenson márkájú Xilit - nyírfacukor előnyei:
Ajánlott használat: A xilitet fokozatosan, kis mennyiségben ajánlott bevezetni az étrendbe. Az édesítőszer a hagyományos cukor helyett is használható. Ajánlott napi 1 teáskanálnyi mennyiséggel kezdeni, és nem szabad naponta 10 teáskanálnál többet fogyasztani xilitből.
Tápanyagérték | 100 g |
---|---|
Energia | 1004 kJ / 240 kcal |
Zsír | 0 g |
- ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 99,5 g |
- ebből cukrok | 0 g |
- ebből poliolok | 99,5 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Összetevők: 100 % xilit.
Eredet: Finnország
Nettó tömeg: 250 g
Figyelmeztetés: A túlzott használat (napi 10 teáskanálnál több) hashajtó hatású lehet. Az eredeti tartályban, szorosan lezárva és napfénytől védve tárolja.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.