üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A len (Linum usitatissimum) az egyik legrégebbi kultúrnövény, amelyet már az ókori Egyiptomban és az ókori Görögországban is ismertek. Sokoldalúan felhasználható: lenvászon, ruházat, lenolaj és lenmag kivonására is alkalmas.
Az aranysárga és a barna lenmag színben és az ízük intenzitásában különbözik - az aranysárga lenmag íze enyhébb, kevésbé intenzív. A lenmag számos értékes tápanyag kiváló forrása, különösen magas a rost- és fehérjetartalma.
Hogyan használjuk a BIO aranysárga lenmagot:
Ajánlott felhasználás: Az aranysárga lenmag nyersen vagy pörkölten is használható. A magok számos receptben használhatók, és finom ízüknek és ropogós textúrájuknak köszönhetően különféle ételek tetejére szórhatók. Kiválóan kiegészítik a salátákat és a desszerteket.
Pörkölés esetén közvetlenül a serpenyőbe kell helyezni őket, és közepes/alacsony hőmérsékleten 2-3 percig melegíteni, amíg aranyló, barnás színt kapnak. Közben időnként meg kell keverni őket.
Átlagos tápérték | 100 g-ban |
---|---|
Energiatartalom | 2433 kJ / 586 kcal |
Zsír | 37 g |
- ebből telített zsírsavak | 4,0 g |
Szénhidrát | 31 g |
- ebből cukor | 2,0 g |
Élelmi rost | 25 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 0,06 g |
Összetevők: bio lenmag, aranysárga, ellenőrzött ökológiai termelésből. SI-EKO-002. EU-n kívüli mezőgazdaság.
Származási hely: Európa
Nettó mennyiség: 200 g
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Hideg, sötét, száraz helyen tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.