üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A bambuszliszt vagy bambuszrost újdonság a táplálkozás világában. A keleti konyhában már régóta használják, de hazánkban még viszonylag ismeretlen. Különböző sütemények és kenyerek készítéséhez használják, amelyekhez azért adják, hogy a morzsa puhább, a héj pedig ropogósabb legyen.
A bambusz egy szokatlan növény, amely rendkívül gyorsan nő. Magjait ételként használják, mivel rendkívül gazdag élelmi rostokban, és a kínai konyha egyik szimbóluma.
A bambuszrostpor remek választás a diétázók, cukorbetegek és a PALEO, KETO és LCHF diétát követők számára. Sokféleképpen felhasználható, hiszen felhasználható:
Ajánlott felhasználás: Használja sütemények feltétjeként, alacsony szénhidráttartalmú gluténmentes kenyér készítéséhez vagy tészták elkészítéséhez.
Átlagos tápérték | 100 g |
---|---|
Energia | 770 kJ / 192 kcal |
Zsír | 0 g |
- ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0,1 g |
- ebből cukrok | 0 g |
Rost | 96 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0,2 g |
Összetevők: 100 % bambuszrost.
Eredet: Lengyelország
Nettó tömeg: 300 g
Figyelmeztetés: Tárolja jól lezárva, hűvös, sötét és száraz helyen.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.