üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A himalájai só több mint 250 millió évvel ezelőtt keletkezett az óceán kiszáradásával, amelyből csak a só maradt. Évmilliók alatt, különböző hatások miatt a tengeri só tiszta kristályokká vált, amelyeket manapság kézzel bányásznak Pakisztánban, a Himalája lábánál. Kiásás után a kristályokat kézzel összetörik, megmossák, majd végül megszárítják megőríze a természetes tisztaságukat. Gépeket és egyéb szerkezeteket soha nem használnak a himalája só kibányászása során.
A himalájai só jellegzetes gyengéd rózsaszín színéről ismerhető fel, de "fehéraranynak" is nevezik, mivel egykor fizetőeszközként is használták.
Használat: használja úgy, mint a hagyományos sót.
A WHO azt javasolja, hogy a só napi bevitele (beleértve az ételekben találhatóakat is) ne haladja meg az 5 g-ot (1 teáskanál).
Összetevők: Himalájai só (durván őrölt), kálium-jodiddal gazdagítva: 3,9 (+/- 1,3 mg) / 100 g só.
Nettó mennyiség: 500 g
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Zárt csomagolásban, száraz helyen és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.