üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A tökfehérjét vagy tökproteint tökmagból állítják elő, és finom por vagy liszt formájában van.
Általában az olajat először hidegsajtolással vonják ki a magokból, majd a maradékot megszárítják és porrá őrlik – a zsírt eltávolítják, de a fehérje aránya a végtermékben ezért még magasabb. A por tehát nemcsak fehérjét, hanem a tökmagban található összes többi tápanyagot is tartalmazza.
A tökfehérje előnye az, hogy könnyebben emészthető és teljes mértékben növényi eredetű.
Alkalmas sportolóknak, vegetáriánusoknak, vegánoknak, és ideális bárkinek, aki követi az LCHF, KETO vagy PALEO diéta irányelveit. Kiváló választás mindazok számára is, akiknek a fokozott fizikai aktivitás vagy szellemi erőfeszítés miatt nagyobb szükségük van a fehérjebevitelre.
Használati tanács:
Tápérték 100 g-ban | |
---|---|
Energiaérték | 1794 kJ /437 kcal |
Zsír | 11,3 g |
- amelyből telítettlen zsírsavak | 3,3 g |
Szénhidrát | 20,5 g |
- amelyből cukrok | 20,5 g |
Fehérje | 65,3 g |
Só | < 0,01 g |
Összetevők: minősített bio tökmagliszt. SI-EKO-002. EU mezőgazdaság.
Nettó mennyiség: 500 g
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.