üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A fehér hagyományos cukor az elmúlt években az egészség egyik legnagyobb ellenségeként szerzett hírnevet. Ez tényleg így van? Valószínűleg Ön is halotta már, hogy a cukor káros, de ugyan miért és milyen módon?
A cukorfogyasztás manapság egyre inkább növekszik, mivel egyre több hozzáadott cukrot tartalmazó feldolgozott élelmiszer kerül a boltok polcaira. Így sokkal több cukrot fogyasztunk el naponta, mint amennyire szervezetünknek szüksége van, ami negatív következményekkel járhat közérzetünkre és egészségünkre nézve. A cukros italok és a feldolgozott élelmiszerek gyártásának növekedésével a megbetegedések száma is megnőtt, így a cukor az elhízás járványszerű terjedésének fő gyanúsítottjává vált, megnőtt a 2-es típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek száma.
Ebben az e-könyvben azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megválaszoljuk a cukorral kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, és röviden tisztázzuk annak ártalmasságát és veszélyes buktatóit.
Jó olvasást és mérsékelt édességfogyasztást!
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.