Sanct Bernhard

Száraz gyógynövények svéd keserű készítéséhez

Tartalom: 160 g
5.490 Ft
Termékszám: SB326
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

  • A termék raktáron van
  • Minőségét megőrzi: 2026.05.14.
  • Feladás ma!
Jóváírás
A vásárlással ennyit nyer: 130 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Ajándék 20.000 Ft felett
Fizetési mód
paymentsFizetési mód
Szállítási díjak
MPL, GLS futárszolgálat

Mennyiségi kedvezmény

Vásároljon 2 darabot és takarítson meg
5.290 Ft / db
10.580 Ft
10.980 Ft
Vásároljon 3 darabot és takarítson meg
5.090 Ft / db
15.270 Ft
16.470 Ft

Termékinformáció

Általános Használat Összetevők Figyelmeztetés
  • Általános

    Svéd gyógynövények keveréke ízletes és kipróbált keserű előállításához!

     

    A svéd gyógynövényeket feltalálóikról nevezték el - két svéd orvosról, akik a 16. században dolgoztak, és nagyszerű követői voltak Paracelsusnak. A gyógynövények nemzedékről nemzedékre öröklődő összetétele vagy kombinációja egészen a 21. századig ismeretlen volt.

    A svéd keserű készítésére szolgáló gyógynövények ismertté és egyre népszerűbbé váltak Maria Treben osztrák "gyógynövényész" ajánlására is, aki könyvében több mint 40 felhasználási lehetőségről számol be.

     

    14 gyógynövény régi és sokoldalú kombinációja.

     

    A szárított gyógynövények többek között tartalmazzák:

    • angyalgyökér (Angelica archangelica), amelyet hagyományosan az emésztés támogatására használnak,
    • orvosi kálmos (Acorus calamus), amely támogatja az emésztést és hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez,
    • édeskömény (Foeniculum vulgare), amely támogatja az étvágyat, az emésztést, a kiválasztást és az emésztőrendszert,
    • pitypang (Taraxacum officinale) és kardamom (Elettaria cardamomum), amely serkenti az emésztést,
    • tárnics (Gentiana lutea), amelyet hagyományosan az emésztés támogatására használnak, és hozzájárul az emésztés kényelméhez,
    • macskagyökér (Valeriana), amely támogatja az emésztőrendszer működését.
  • Használat

    Elkészítés: A tartalmát 1,5 l kukorica- vagy borókapálinkához adjuk. 1 hétig áztatjuk, és naponta keverjük. A gyógynövény keverék a tál aljára ülepedik - szűrje le vagy hagyja az üveg alján.

  • Összetevők

    Összetevők: angyalgyökér, orvosi kálmos, manna, izot, fehér üröm, édeskömény, pitypang gyökér levelekkel, mirha, tárnics gyökér, macskagyökér gyökere, ánizs, narancshéj, fahéj, kardamom, sáfrány.

    Nettó mennyiség: 160 g

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Probiotikus - mikrobiológiai kultúrákkal ellátott gumi.
Száraz gyógynövények svéd keserű készítéséhez
5.490 Ft
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.