üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A dióolajat különféle hideg ételek elkészítéséhez, valamint zöldségek, rizottók, tészták és desszertek mellé használják. A hőkezelés során keserű ízt nyer, és ugyanakkor sok hasznos hatóanyagot veszít. Hőmérsékletérzékenysége miatt nem alkalmas sütésre. A legnépszerűbb salátákhoz, de önmagában is kiváló
Az alfa-linolénsav vagy az ALA segít fenntartani a vér normális koleszterinszintjét. A jótékony hatás napi 2 g ALA (15 g dióolaj) bevitelével érhető el.
A kozmetikumokban a dióolaj használata már jól bevált, nevezetesen a hajápoláshoz, valamint az egész test ápolásához, mivel hidratálja a száraz bőrt és elősegíti annak regenerálódását.
Átlagos tápanyagérték 100 g-ra | |
---|---|
Energia | 3700 kJ / 900 kcal |
Zsír | 100 g |
• amelyből telített zsírsavak | 10 g |
• amelyből egyszeresen telítetlen zsírsavak | 17 g |
• amelyből többszörösen telítetlen zsírsavak | 73 g |
• amelyből alfa-linolénsav | 13 g |
Szénhidrát | 0 g |
• amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Összetevők: 100 % hidegen sajtolt dióolaj.
Nyomokban mandulát, mogyorót, pisztáciát, makadámiai diót és szezámmagot tartalmazhat.
Nettó mennyiség: 250 ml
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Szorosan lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.