Raab Vitalfood

BIO Csipkebogyó – természetes C-vitamin

Tartalom: 150 kapszula
HETI AKCIÓ
12.190 Ft
488 Ft/nap
Termékszám: RA43
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 12.038 Ft
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

HETI AKCIÓ - Használja ki a 18% kedvezményt a kínálatunkban található összes termékre.
  • A termék nincs raktáron
Jóváírás
A vásárlással ennyit nyer: 288 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Ajándék 20.000 Ft felett
Fizetési mód
paymentsFizetési mód
Szállítási díjak
MPL, GLS futárszolgálat

Termékinformáció

Általános Használat Összetevők Figyelmeztetés
  • Általános

    BIO csipkebogyó kapszula – az antioxidáns C-vitamin természetes forrása.

     

    A csipkebogyó (Rosa canina), más néven hecserli és csitkenye, egy lombhullató, tüskés ágú cserje. Kulináris és kozmetikai célokra egyaránt használják. Leginkább narancsvörös terméséről ismert, amely kiváló C-vitaminforrás.

    A Raab Vitalfood márkájú kapszula csak a legfinomabb AP-4 csipkebogyó gyümölcsöt tartalmazza. Ez egy különleges, kiváló minőségű fajta, amelynek gyümölcsei különösen gazdagok C-vitaminban és más aktív vegyületekben. Chile déli részének magas hegyvidéki vidékeiről származik. A gyümölcsöket akkor szedik le, amikor optimálisan érettek, majd finoman megszárítják.

     

    A C-vitamin erősíti az immunrendszert, csökkenti a fáradtságot, támogatja a kollagéntermelést és számos egyéb jótékony hatással bír!

     

    A csipkebogyó gyümölcséből származó természetes C-vitamin kiválóan támogatja a szervezetet és a jó közérzetet, valamint szerepet játszik a következőkben:

    • a kollagéntermelésben az erek, csontok, porcok, íny, bőr és fogak normális működéséhez,
    • az energia felszabadításában az anyagcere során,
    • az idegrendszer működésében,
    • a normális pszichológiai működésben,
    • az immunrendszer működésében,
    • a sejtek védelmében az oxidatív stresszel szemben (antioxidáns),
    • a fáradtság és kimerültség csökkentésében,
    • az E-vitamin redukált formáinak helyreállításában, és
    • a vas felszívódásának növelésében.

     

    Élvezze a csipkebogyóból és acerolából származó természetes C-vitamin előnyeit.

     

    Miért válassza a csipkebogyó kapszulákat:

    • csak a legmagasabb minőségű csipkebogyó gyümölcsöt tartalmazzák, természetes C-vitaminnal,
    • a még jobb teljesítmény érdekében acerolát tartalmaznak, amely szintén kiváló C-vitaminforrás,
    • a csipkebogyó és az acerola a biotermesztési irányelvek szerint kerül előállításra,
    • a természetes forrásból származó C-vitamin jobban felszívódik és hasznosul, valamint kíméletesebb a gyomorhoz,
    • a termék vegán, glutén- és laktózmentes.


    A termék étrend-kiegészítő.

  • Használat

    Ajánlott használat: napi 2x3 kapszula étkezés közben, kevés folyadékkal.

  • Összetevők
      6 kapszula
    (ajánlott napi adag)
    %NRV* 100 g
    C-vitamin 15 mg 19% 300 mg

    *NRV (napi beviteli referenciaérték).

     

    Minden kapszula 724 mg csipkebogyóport tartalmaz (az ajánlott napi adag tehát 4344 mg csipkebogyóport tartalmaz).

     

    Összetevők: csipkebogyó por 84,2%*/**, növényi kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz, acerola gyümölcslé koncentrátum por*.

    *Ellenőrzött ökológiai termelésből származik. DE-ÖKO-001. EU-n kívüli mezőgazdaság. **A csipkebogyó származási helye: Chile.

    Kiszerelés: 150 kapszula

    Nettó tömeg: 129 g

  • Figyelmeztetés

    Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód kiemelkedő jelentőségű. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

BIO Csipkebogyó por
BIO Csipkebogyó – természetes C-vitamin
12.190 Ft
-+
Copyright © 2012 - 2025 | Be Healthy d.o.o.