üres!
A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása és a tartalom biztosítása érdekében. Néhány szükséges a webhely megfelelő működéséhez, míg mások nem kötelezőek. Több információ
A Bió kakaóvajat a Dél-Amerikában őshonos kakaófának (Theobroma cacao) terméséből állítják elő. Az ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező kakó termékek előállítása miatt a növény magjaiból kinyert nyers kakaót összenyomják, megpörkölik és leőrölik. Ilyen termék például a BIO kakaóvaj is.
Talán nem tudták, de a csokoládé fő alapanyaga a minőségi kakaóvaj. Egyébként a gasztronómiában (a csokoládés italok, sütemények és jégkrémek elkészítéséhez) és a kozmetikumok világában (a bőrápoló szerek előállításában) is használatos.
A BIO kakaóvaj használatának előnyei:
Használat: Használható főzéshez, sütéshez, csokoládé desszertek, sütemények, fagylalt elkészítéséhez. A teljesen természetes zsír 34–38 °C között (tehát testhőmérsékleten) olvad. Bőrápolásban is népszerű – kenje be testét egy kis vajdarabbal.
Átlagos tápanyagérték | 100 g-ra |
---|---|
Energia | 3766 kJ / 900 kcal |
Zsír | 99,7 g |
- amelyből telített zsírsavak | 59,7 g |
Szénhidrát | 0,1 g |
- amelyből cukrok | 0,1 g |
Rost | 0,01 g |
Fehérje | 0,17 g |
Só | 0,0 g |
Az értékek a természetes eredetű összetevők miatt változhatnak.
Öszetevők: 100 % kakaóvaj tanúsított biogazdálkodásból. SI-EKO-002. EU-n kívüli gazdaság.
Nettó tömeg: 250 g
Figyelmeztetés: Jól elzárva, napfénytől védett, száraz és hideg helyen tárolandó.
"Nagyon szeretek kakaóvajat hozzáadni a receptjeimhez."
"Ennek a vajnak valódi kakaóíze van, és nagyon finom."
"A kakaóvaj a konyhában és a kozmetikumban is használható."
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.